Eladó lakás Siófok 119 000 000 Ft

Leírás

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a kertkapcsolatos lakást Siófok Ezüstpartján, panorámás terasszal és kiváló elhelyezkedéssel.

Siófok kedvelt Ezüstpartján, közvetlenül a Balaton közelében eladó egy különleges adottságú, 66 nm-es sarki lakás, amelyet saját kertje teljesen körbe öleli.

Az ingatlan földszinti elhelyezkedése, valamint kertkapcsolata miatt ideális választás mind családok, mind nyaralni vágyók számára.

A lakás praktikus elrendezésű, két hálószobával, egy tágas amerikai konyhás nappalival, külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A nappaliból és a teraszról részleges panoráma nyílik a Balatonra, amely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz. A kert a lakást teljesen körbeöleli, így extra tér áll rendelkezésre szabadidős tevékenységekhez, mint a kertészkedés, pihenés vagy családi összejövetelek.

Az épület hőszivattyús fűtési rendszerrel és plafon hűtéssel felszerelt, amely biztosítja az energiatakarékos és komfortos lakhatást. A modern technológiának köszönhetően a fűtés távolról vezérelhető, ami további kényelmet biztosít.

Az ingatlanhoz egy közös használatú medence és játszótér is tartozik, amely tovább növeli az ott lakók kényelmét és kikapcsolódási lehetőségeit.

Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedően jó: a közelben található élelmiszerbolt, éttermek, kávézók és a strand is mindössze pár perc sétára vannak, így minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető. Ezen kívül egy különálló saját helyrajzi számmal rendelkező tároló is megvásárolható 2 millió forintért, amely további praktikus tárolási megoldást kínál. Ez a sarki, kertkapcsolatos lakás tökéletes választás azok számára, akik a Balaton közelségét, a modern kényelmet és a kiváló infrastruktúrát egy helyen szeretnék élvezni. Az ingatlan előre egyeztetetten megtekinthető.

Az ingatlan vételára 119,0 MFt.

Az ingatlan autóval Budapestről 1óra alatt elérhető az M7 autópályáról.

Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált eladó LAKÁST vagy bármelyik kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon bátran!

Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére.

LIDO HOME-INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!

Lakás részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 66 négyzetméter
Azonosító: 11422575
Irodai azonosító: 240047837
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 1-5 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély