Eladó lakás Siófok 220 000 000 Ft

Leírás

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a vízparti 4 szobás 110nm alapterületű lakást, amely lenyűgöző panorámás kilátással rendelkezik a Balatonra.


Az ingatlan elosztása rendkívül praktikus és kényelmes: két hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba és egy külön WC található benne. A lakás mindegyik helyisége klimatizált, így a nyári melegben is kellemes hőmérséklet biztosítható. Az épületben lift található, amely megkönnyíti a feljutást a lakásba.

Az ingatlan különlegessége a három üvegezett erkély, amelyek teljesen nyithatók, így a friss levegő és a csodálatos panoráma mindig élvezhető.

A modern technológiának köszönhetően a fűtés távolról vezérelhető, ami további kényelmet és energiatakarékosságot biztosít. A lakáshoz tartozik egy felszíni parkoló és egy közös bicikli tároló is, így mind az autó, mind a kerékpár biztonságosan elhelyezhető.

Ez az ingatlan ideális választás mind állandó lakhatásra, mind nyaralóként való használatra, vagy irodaként, de akár befektetésként is kiváló lehetőség a turizmus szempontjából kiemelkedő elhelyezkedésének köszönhetően.


Az ingatlan előre egyeztetetten megtekinthető.

Az ingatlan vételára 220,0 MFt.

Az ingatlan autóval Budapestről 1óra alatt elérhető az M7 autópályáról.

Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált eladó LAKÁST vagy bármelyik kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon bátran!

Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére.

LIDO HOME-INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!

Lakás részletei

Ár: 220 000 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11422233
Irodai azonosító: 240047815
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 11-20 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma